Logoland

PREPORUKE

Ovde možete pročitati šta neki od roditelja mališana, naših korisnika misle o nama.

Neki roditelji su želeli da ostanu anonimni, pa su zamolili za korišćenje njihovih inicijala.

Iskustvo sa Nedom je potpuno drugačije od svih ostalih, ne može da se uporedi ni jedan segment njenog rada, sa drugim logopedima. Počev od pristupa, osnosa sa decom, pa do najvažnije stavke, to je svakako stručnost. Ona je apsolutno sigurna u ono sto zna , vlada materijom i ima ozbiljno primenljivo iskustvo. To znaci da vrlo sigurno donosi precizno i tačno mišljenje, daje adekvatne savete i usmerava roditelje u kom pravcu treba da deluju. Sta je cini najboljim logopedom u Kragujevcu?Obrazložicu to ličnim iskustvom. Ona ne dozvoljava da bilo ko izvrši uticaj na njeno mišljenje, čak i kada je reč o njenim iskusnim kolegama. To je upravo bilo ono sto je pokazalo njen kvalitet, a slabost njenih kolega. Nije podlozna uticajima, ne adaptira se u cilju da se dodvori drugima i ne dozvoljava da je sputa tudje mišljenje. Ona je posvećena deci, fokusirana je na cilj. Na samom početku rada sa našim detetom postavila jasan plan, ostvarila je kroz mesec dana, upravo šta je isplanirala. Dete je pričalo samo osnovne reči, nakon mesec dana rada sa Nedom počeo je da priča brojne reči, nakon dva meseca rada počeo je da spaja po dve- tri reci, najveći uspeh je postignut nakon trećeg meseca, dete je počelo da spaja rečenice. U našem slučaju je to bilo presudno, sama protiv svih Neda je iskazala potpuno drugačiji stav, a na kraju i potpuno tačno mišljenje i iskazanu procenu. Želim da je preporučim svim roditeljima koji shvataju koliko je važno da angažuju pravu osobu i da ne gube dragoceno vreme sa pogrešnim ljudim. Svaki dan izgubljem na tom putu je jako važan za decu i jako potresan za roditelje. Zato izbegavajte nestručne ljude zbunice Vas, i udaljiti Vas od cilja. Pruzite Vašem detetu da sa njim radi neko ko je vrhunski stručnjak, kvalitetan covek i neko ko veruje u Vaše dete. Presudno je da Vaše dete vidi na pravi način kako bi izvukla maksimum od njegovih mogucnosti. Filip obožava Nedu. To ne može da se pbjasni rečima. Kada dete ima takav osećaj sa nekim, rezultati ne izostaju, a napredak je zagarantovan. Skoro nismo imali osećaj da smo korisnije uložili novac nego u rad našeg sina sa Nedom. Potpuno je jasno da je naše iskustvo pozitivno. Sve preporuke za Nedu i, želimo da tim u narednom periodu bude proširen tako stručnim ljudima.
Isidora Petrović
Neda je jako prijatna i ljubayna, strpljiva sa detetom i predana poslu! Kabinet je uređen tako da zainteresuje dete i da mu bude zabavno.
Ksenija Ranković
Moje dete ide već dva meseca, dva puta nedeljno i svakom novom terminu se raduje. Jako smo zadovoljni koliko logopedom, tako i prostorom. Neda je jako ljubazna i druželjubiva, ume da održi dečiju pažnju kroz igru i učenje, tako da deci to ne pada teško već uživaju i jedva čekaju sledeći termin. Sve pohvale i moja iskrena preporuka svim roditeljima.
Tijana Mesina
Neda je veoma prijatna osoba, dobar čovek, pre svega. Ima takav pristup deci da je odmah zavole. Milorad, moj sin, kući samo nju pominje i kako mu je zanimljivo kada ode kod nje na čas. Vidim veliki pomak kod njega, naučio je pravilan izgovor glasova i zato sve pohvale.
Jasna Jeremić
Sve pohvale bih uputila radu kabineta Logoland. Pažnja deteta na časovima je odlična i ono što je najlepše ona jedva čeka da dođe na novi čas kod Mariijane. Svima s’ ljubavlju preporučujemo Logoland.
Bojana S.
Poštovani, smatramo Marijanu Mrmošanin za odličnog stručnjaka i profesionalca. Prezadovoljni smo postignutim progresom kod deteta.
Sladjana Rašić
Veoma su profesionalni, odgovorni i predani radu. Moje dete se dmah vezalo za svog terapeuta i rado kreće na tretmane. Od srca toplo preporučujem kabinet Logoland
Jelena M.
Naša Marijana je sa nama od početka,družimo se već dve godine. Uvek je vesela, nasmejana i spremna za rad. Kada je Maksim neraspoložen i ne želi da sarađuje uvek nađe način da ga motiviše i podstiče za učenje. Kabinet je topao, prijatan, lep i sa dušom, veliko carstvo u koje naše dete ulazi sa osmehom.
Anastasija Živković
O kabinetu Logoland imamo sve reči pohvale. Upornost, ljubaynost i veliki trud ulažu da pomognu deci da nareduju. Oligofrenolog Gorjana je smirena, pristupačna, nežna u radu sa našim sinom. Zahvaljujući njoj pokazuje veliki napredak u razvoju.
Ivana Lipovac Veljović
Izuzetno zadovoljan pristupom i stručnošću prema deci. Bravo!!!
Veselin Marić
Stručnost na prvom mestu, neposrednost u radu sa decom, prijatna i topla atmosfera...to je ono što će dete učiniti zadovoljnim i zainteresovanim za rad i svakako doprineti lakšem napretku kod deteta
Milica Jovanović
Mogu samo reći da je uspeh zagarantovan. Naš logoped, Neda, ima divan pristup, jer naše dete i nije baš uvek raspoloženo za saradnju ali sa Nedom je sve lakše. 🙂
Veoma smo zadovoljni i rado preporučujemo prijateljima ovaj divan kabinet.
Sretena Lazović
Strah od nepoznatog je za nas roditelje jednostavno najveći, najstrašniji... Neizvesnost da li će sa našim detetom sve biti u redu je nemerljiva veličina koja nas konstantno muči i stvara osećaj teskobe. Radost što smo sa logopedom Nedom konačno pronašli put koji vodi napretku našeg deteta i sa naših pleća skida teret neizvesnosti i straha predstavlja ravnotežu koja nam daje nadu. Zato, dajemo najiskrenije i najtoplije roditeljske preporuke za ordinaciju Logoland i našu divnu Nedu... Ona nije samo vrhunski logoped i stručnjak, ona je deo naše porodice.
O. P.
U kabinetu Logoland naišli smo na ljubaznost i srdačnost, kao i na profesionalnost i razumevanje što je jako bitno. Sve pohvale u radu logopeda i psihologa.
Dragana Todosijević
Logoland je mesto puno pozitivne atmosfere i radosti. Od kako smo krenuli na logopedske tretmane osecamo samo dobrodošlicu i ljubav. Ljubazni terapeuti, a pogotovo naš logoped, Neda,su spremni da u svakom trenutku izađu u susret sa korisnim savetima i informacijama. Osećamo veliki napredak od kako vežbamo sa njom. Neda je spremna da kroz igru edukuje i utiče ne razvoj vašeg deteta. Blaga je i dobra, ali zna da prepozna trenutak u kome mora biti oštrija sa detetom,kako bi shvatio granice koje su neophodne da bi se nastavilo sa radom. Ognjen je postao mirniji, pažljiviji, ima veći fokus na ono što mu se objašnjava i mnogo je usmereniji. Imamo samo pozitivne utiske o Logolandu i radujemo se daljem zajedničkom radu i zajedničkim uspesima.
Jovana Miletić
Kabinet Logoland karakteriše stručan i ljubazan tim mladih ljudi, te naše dete nema odbojnost i strah kada odlazi na tretmane. Prezadovoljni smo radom logopeda Nede, koja je za kratak period pridobila ljubav našeg deteta i savladala strah koji ima generalno od lekara. Bilo je potrebno puno strpljenja i snalažljivosti, ali rezultati su odlični. Takođe ambijent je jako prijatan. Prostorije su opremljene prelepim rekvizitima za igru.
Aleksandra Veljović
Izuzetno smo zadovoljni sa našim logopedom Nedom iz kabineta "Logoland". Neda je srdačana, ljubazna, uvek spremna da izađe u susret. Predana je u radu sa decom. U našem slučaju nam je najviše bitno što je naše dete voli. U njoj je, pored terapeuta našla i prijatelja sa kojim može da podeli neke svoje trenutke. Kao roditelji jednog tinejdžera smo imali problem da nadjemo logopeda kojeg će ona prihvatiti, ali sa Nedom smo taj problem prevazišli kao i problem u govoru. Od nas sve preporuke za kabinet "Logoland".
D. A.
Svoje dete vodimo kod Nede i samo reči hvale imamo. Stručna, prijatna i pre svega voli decu, rad sa decom i svoj posao. I to deca osete. Uspeh je onda zagarantovan. Na časovima se uvek sve radi kroz igru, priču i uz osmeh. Logoland kabinet je jako prijatan, komforan, opremljen najnovijim didaktičkim igračkama, koje deca obožavaju. Što se tiče odnosa sa roditeljima, uvek prijatna, detaljna I iskrena. Mi smo prezadovoljni uspehom koje je naše dete postiglo, a i dalje postiže i napreduje! Ne menjamo Nedu i Logoland!️
J. J.