PREPORUKE

Ovde možete pročitati šta neki od roditelja mališana, naših korisnika misle o nama.

Neki roditelji su želeli da ostanu anonimni, pa su zamolili za korišćenje njihovih inicijala.

Stručnost na prvom mestu, neposrednost u radu sa decom, prijatna i topla atmosfera...to je ono što će dete učiniti zadovoljnim i zainteresovanim za rad i svakako doprineti lakšem napretku kod deteta
Milica Jovanović
Mogu samo reći da je uspeh zagarantovan. Naš logoped, Neda, ima divan pristup, jer naše dete i nije baš uvek raspoloženo za saradnju ali sa Nedom je sve lakše. 🙂
Veoma smo zadovoljni i rado preporučujemo prijateljima ovaj divan kabinet.
Sretena Lazović
Strah od nepoznatog je za nas roditelje jednostavno najveći, najstrašniji... Neizvesnost da li će sa našim detetom sve biti u redu je nemerljiva veličina koja nas konstantno muči i stvara osećaj teskobe. Radost što smo sa logopedom Nedom konačno pronašli put koji vodi napretku našeg deteta i sa naših pleća skida teret neizvesnosti i straha predstavlja ravnotežu koja nam daje nadu. Zato, dajemo najiskrenije i najtoplije roditeljske preporuke za ordinaciju Logoland i našu divnu Nedu... Ona nije samo vrhunski logoped i stručnjak, ona je deo naše porodice.
O. P.
U kabinetu Logoland naišli smo na ljubaznost i srdačnost, kao i na profesionalnost i razumevanje što je jako bitno. Sve pohvale u radu logopeda i psihologa.
Dragana Todosijević
Logoland je mesto puno pozitivne atmosfere i radosti. Od kako smo krenuli na logopedske tretmane osecamo samo dobrodošlicu i ljubav. Ljubazni terapeuti, a pogotovo naš logoped, Neda,su spremni da u svakom trenutku izađu u susret sa korisnim savetima i informacijama. Osećamo veliki napredak od kako vežbamo sa njom. Neda je spremna da kroz igru edukuje i utiče ne razvoj vašeg deteta. Blaga je i dobra, ali zna da prepozna trenutak u kome mora biti oštrija sa detetom,kako bi shvatio granice koje su neophodne da bi se nastavilo sa radom. Ognjen je postao mirniji, pažljiviji, ima veći fokus na ono što mu se objašnjava i mnogo je usmereniji. Imamo samo pozitivne utiske o Logolandu i radujemo se daljem zajedničkom radu i zajedničkim uspesima.
Jovana Miletić
Kabinet Logoland karakteriše stručan i ljubazan tim mladih ljudi, te naše dete nema odbojnost i strah kada odlazi na tretmane. Prezadovoljni smo radom logopeda Nede, koja je za kratak period pridobila ljubav našeg deteta i savladala strah koji ima generalno od lekara. Bilo je potrebno puno strpljenja i snalažljivosti, ali rezultati su odlični. Takođe ambijent je jako prijatan. Prostorije su opremljene prelepim rekvizitima za igru.
Aleksandra Veljović
Izuzetno smo zadovoljni sa našim logopedom Nedom iz kabineta "Logoland". Neda je srdačana, ljubazna, uvek spremna da izađe u susret. Predana je u radu sa decom. U našem slučaju nam je najviše bitno što je naše dete voli. U njoj je, pored terapeuta našla i prijatelja sa kojim može da podeli neke svoje trenutke. Kao roditelji jednog tinejdžera smo imali problem da nadjemo logopeda kojeg će ona prihvatiti, ali sa Nedom smo taj problem prevazišli kao i problem u govoru. Od nas sve preporuke za kabinet "Logoland".
D. A.
Svoje dete vodimo kod Nede i samo reči hvale imamo. Stručna, prijatna i pre svega voli decu, rad sa decom i svoj posao. I to deca osete. Uspeh je onda zagarantovan. Na časovima se uvek sve radi kroz igru, priču i uz osmeh. Logoland kabinet je jako prijatan, komforan, opremljen najnovijim didaktičkim igračkama, koje deca obožavaju. Što se tiče odnosa sa roditeljima, uvek prijatna, detaljna I iskrena. Mi smo prezadovoljni uspehom koje je naše dete postiglo, a i dalje postiže i napreduje! Ne menjamo Nedu i Logoland!️
J. J.