Logoland

ISTORIJAT

logoland

LOGOLAND

LOGOLAND je logopedski kabinet osnovan sa ciljem da svim osobama kojima je potrebna stručna pomoć iz oblasti patologije govora i psihofizioloških poremećaja nesebično pruži stručnu pomoć i usluge najvišeg kvaliteta i standarda.

Naš tim čine mladi i visokostručni terapeuti, koji svoj posao obavljaju sa puno entuzijazma, uz konstantno usavršavanje.

Naš pristip je prilagođen svakoj osobi posebno, sveobuhvatan, sistematičan i prati prirodan razvoj sposobnosti. Koristimo metode koje su u skladu sa uzrastom, problematikom i potrebama osobe koja dolazi na tretman

Deca u naš kabinet dolaze radosna, jer je to mesto koje im uliva sigurnost, mesto gde kroz igru nauče mnogo novih stvari i od nas odlaze nasmejana sa željom da ponovo dođu u što kraćem vremenskom roku

Kabinet je od početka opremljen po najvišim standardima, sa puno ljubavi i strpljenja kako bismo za naše najmlađe stvorili kutak u kom će se osećati prijatno i na taj način lakše savladati svaku prepreku.

logoland

PREPORUKE

Šta neki od roditelja mališana, naših korisnika misle o nama:

Stručnost na prvom mestu, neposrednost u radu sa decom, prijatna i topla atmosfera...to je ono što će dete učiniti zadovoljnim i zainteresovanim za rad i svakako doprineti lakšem napretku kod deteta
Milica Jovanović
Kabinet Logoland karakteriše stručan i ljubazan tim mladih ljudi, te naše dete nema odbojnost i strah kada odlazi na tretmane. Prezadovoljni smo radom logopeda Nede, koja je za kratak period pridobila ljubav našeg deteta i savladala strah koji ima generalno od lekara. Bilo je potrebno puno strpljenja i snalažljivosti, ali rezultati su odlični. Takođe ambijent je jako prijatan. Prostorije su opremljene prelepim rekvizitima za igru.
Aleksandra Veljović
U kabinetu Logoland naišli smo na ljubaznost i srdačnost, kao i na profesionalnost i razumevanje što je jako bitno. Sve pohvale u radu logopeda i psihologa.
Dragana Todosijević